Kik vagyunk?

Azok, akik segítenek Önnek céges problémái feltérképezésében és kezelésében illetve megoldásában, amennyiben hajlandó szakértelmünket megfizetni. Aki nem tudja a tanácsadói díjunkat megfizetni, az a cégét sem fogja tudni megmenteni.

Küldetésünk

Küldetésünk hozzáértő csapatunk által a hozzánk forduló gazdasági társaságok problémáinak feltárása, érdeksérelem nélküli, célirányos megoldások nyújtása oly módon, hogy a hozzánk fordulók több pénzt keressenek és hatékonyabban használják fel az erőforrásaikat.

Mivel foglalkozunk?

Az ABE-RATIO Zrt. mindenfajta üzleti, pénzügyi, szervezési tanácsadással foglalkozik. Célunk, hogy az Ön cégének hatékonyabbá tétele, illetve esetleges problémái megoldásával a tanácsadói díjból meggazdagodjunk, sok pénzt keressünk, de ne ijedjen meg mert ennek következtében Ön még gazdagabb lesz.

Történetünk

Az ABE-RATIO Zrt.-t alapító részvényesek mindketten ügyvédek, akik ezt a társaságot azért hozták létre, mert korábban mindketten kiemelten foglalkoztak a gazdasági jog ezen területével, ahol sok szakmai tapasztalatot szereztek és a jövőben is ezen a területen szeretnének dolgozni akár jogászi akár felszámolóbiztosi területen. Az ABE-RATIO Zrt. alapítói hosszú évtizedes pályafutásuk alatt szembesültek azzal, hogy a hozzájuk fordulóknak sokszor a hagyományostól eltérő, másfajta tanácsadásra van szükségük, ezért a hozzájuk fordulóknak így kívánnak tanácsod adni, az ABE-RATIO Zrt.-t ezzel a céllal hozták létre.

Miért válasszon minket?

Szervezeti felépítésünk tervezésekor célunk volt a mindenre kiterjedő szaktudás alkalmazása úgy, hogy az egyelőre viszonylag kisméretű kezdő vállalkozás előnyeit, rugalmasságát is megtartsuk és ebből építkezzünk a továbbiakban.
Leendő alkalmazottaink és a velünk dolgozó szakemberek nagy tapasztalattal rendelkeznek a fizetésképtelenségi és reorganizációs eljárások területén, Őket aszerint választottuk ki, hogy szakmai tudásuk alapján a saját területükön kiváló és elismert szakembernek számítanak, így  az adott eljárásra vagy feladatra specializáltan tudjuk a legmegfelelőbb szakembert biztosítani, ami az egyik legjobb garancia a sikerre.

Nem, sokszor értelmetlen és érthetetlen tanácsot fogunk Önnek adni hanem a megoldást és ezen belül minden egyedi problémára egyedi megoldást kínálunk

Szakembereink több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek jogi és közgazdasági területen egyaránt, nemcsak elméletben hanem gyakorlatban is

Hozzáadott vagyon
Elégedett ügyfél
Ügyfél megkeresés
Óra tanácsadás